Képek

NEA-TF-13-SZ-0405 – Van egy jótanácsunk!
  
2012. január 01-étől a civil szervezetekre vonatkozó jogi, pénzügyi szabályok nagymértékben megváltoztak, specializálódtak, mely a civil szervezetek számára igen bonyolulttá, átláthatatlanná tette jogszerű működésüket.
Felméréseink alapján kimutatható, hogy a szervezetek olyan szinten tekintik bonyolultnak a fenntartásukat, hogy a megszüntetést fontolgatják, ha nem kapnak hathatós segítséget a szervezeti struktúrájuk megismerésére, tanácsadást a mindennapi tevékenységeik jogszerű végzésére.
A „Nyitott Szemmel” KHE. Munkatársai megyei szinten naponta kapnak jelzéseket, felkéréseket szakmai tanácsadó feladatok ellátására.

Támogatási időszak: 2013. június 01. - 2014. március 31.
Bővebben...
 
TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0932 "Nyitott Szemmel az Egészségre"
A „Nyitott Szemmel” Közhasznú Egyesület (Békéscsaba, Lencsési út 45-47.) pályázatot nyújtott be az „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek" c. pályázati felhívására, melynek célja az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták és közösségi értékek elterjedésének ösztönzése, az egészségfejlesztés színterein megvalósuló közösségi programok elterjesztése, az életminőség javítása.


Egyesületünk a programot 2013. szeptember 01. – 2014. október 31. közötti időszakban valósítja meg.

Támogatás mértéke: 9.996.632 Ft, 100% vissza nem térítendő támogatás.

A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg!

Bővebben...
 
Sajtóközlemény 2013. június 27.

 
A civil szervezetek szabályozásának hatásvizsgálata
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a civil szervezeteket érintő jogszabályok hatásvizsgálatát végzi, amelynek elkészítéséhez a szabályozással érintettek meglátását, észrevételeit veszi alapul. A civil szervezetek, illetve azok képviselői, szakemberei lehetőséget kapnak egy olyan kérdőív kitöltésére, amely a jogszabályokról alkotott véleményüket, tapasztalataikat méri fel.

Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény (Civil tv.) és a kapcsolódó új jogszabályok megújították a magyarországi civil társadalom működésének alapjait, új eszközökkel és lehetőségekkel, egy átláthatóbb környezetet biztosított a civil szervezetek számára.

A kérdőív Civil Információs Portálról érhető el: www.civil.info.hu/civil-torveny-hatasvizsgalat

A kitöltés határideje: 2013. július 6.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 13

Hányan olvasnak minket..

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Keresés

BANNER
  

     

 alt alt
alt

alt

altalt

 

Életfa Művészeti Műhely