Képek

Civil Információs Portál
2013. március 7. Civil információs portált indított az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), a www.civil.info.hu világhálós oldalon elérhető valamennyi társadalmi szervezet, köztük a pártok bíróságon bejegyzett adatai, és a pályázati lehetőségek.
Bővebben...
 
A Nemzeti Együttműködési Alap pályázatai
altMegjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felügyelt Nemzeti Együttműködési Alap 2013. évre vonatkozó működési pályázata. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő előterjesztését a NEA kollégiumai elfogadták, amellyel megnyílt a lehetőség, hogy a civil szervezetek működési támogatásra pályázzanak. Ezzel egy időben a 2012. évi szakmai pályázatok eredményeinek kihirdetésére is sor került.
Bővebben...
 
LikeFest karitatív adományprogram 2012.

 altA Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesülettel közösen pályázatot nyújtott be a LikeFest Karitatív programjának keretében.
A Likefest karitatív program Célja, olyan jótékonysági projektek, non profit szervezetek támogatása, amelyek elsősorban a közösségépítést, az együttműködést célozzák meg.

2012.10.17.

A Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete közös adományosztást szervezett a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesülettel 2012. október 17-én.

A program előzménye, hogy a két szervezet közös pályázatot nyújtott be a LikeFest Karitatív Programja keretében, mely során közel 200 kg tartós élelmiszer gyűlt össze. A konzorcium hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy az adományokat október 17-én a szegénység elleni küzdelem világnapján adja át a Békés megyében élő, rászoruló nagycsaládosok számára.

20 rászoruló nagycsaládos részére tudott a két szervezet tartós hidegélelmiszer csomagot kiosztani, melyet személyesen vehettek át a családok Békéscsabán a Bajza utca 15 szám alatt.

Bővebben...
 
MEGJELENT: Társadalmi felelősségvállalás a közszférában!
altA Tempus Közalapítvány 2012 szeptemberében összegző kiadványt készített a Társadalmi felelősségvállalás modell – innovatív megközelítés a közszféra működésének eredményesebbé tétele érdekében c. projekt hazai megvalósításáról.

E kiadvány szerzői az üzleti szférában sikeres társadalmi felelősségvállalás (Corporate Social Responsibility) közszférában való értelmezését és meghonosítását javasolják. Egy közösen végigvitt délkelet-európai program tapasztalatai azt mutatják, hogy a megközelítés sikerrel ötvözi az elmúlt évtizedek újító törekvéseit, és új lendületet ad azzal, hogy lehetővé teszi az üzleti, a civil és a közszféra tudáscseréjét.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 13

Hányan olvasnak minket..

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Keresés

BANNER  

     

 alt alt
alt

alt

altalt

 

Életfa Művészeti Műhely