Új Nemzedék Jövőjéért Program
A Kormány 1494/2011. (XII. 27.) Korm. határozata az Új Nemzedék Jövőjéért Program, a Kormány ifjúságpolitikai keretprogramjának elfogadásáról.  

1. A Kormány megtárgyalta és elfogadta az Új Nemzedék Jövőjéért Program, a Kormány ifjúságpolitikai keretprogramját és elrendeli annak a Kormány honlapján történő közzétételét.

 
2. A Kormány az Új Nemzedék Jövőjéért Program, a Kormány ifjúságpolitikai keretprogramjának végrehajtása érdekében az alábbi középtávú feladatokat állapítja meg:


a) ki kell dolgozni az Új Nemzedék Jövőjéért Programban megjelölt az „Ifjusag.hu - a sikeres nemzedékért" elnevezés alatt javasolt projektet;

   Felelős: közigazgatási és igazságügyi miniszter

közigazgatási és igazságügyi miniszter kabinetfőnöki feladatainak ellátására, 
valamint az Új Nemzedék Jövőjéért Program kormányzati koordinációjával kapcsolatos teendők ellátására kijelölt miniszteri biztos, a nemzeti fejlesztési miniszter és a nemzeti erőforrás miniszter bevonásával

   Határidő: folyamatos


b) ki kell dolgozni az Új Nemzedék Jövőjéért Programban megjelölt a „Van kihez fordulnod!" elnevezés alatt javasolt projektet;

   Felelős: közigazgatási és igazságügyi miniszter

közigazgatási és igazságügyi miniszter kabinetfőnöki feladatainak ellátására, valamint az Új Nemzedék Jövőjéért Program kormányzati koordinációjával kapcsolatos teendők ellátására kijelölt miniszteri biztos, a nemzeti fejlesztési miniszter és a nemzeti erőforrás miniszter bevonásával.

   Határidő: folyamatos


c) kezdeményezni és koordinálni kell az Új Nemzedék Jövőjéért Programban megjelölt, ifjúságot érintő kezdeményezésekről, feladatával összefüggő jogszabályok előkészítéséről, valamint a szükséges intézményrendszer kialakításáról szóló kormányzati intézkedéseket előkészítő tevékenységet.

   Felelős: közigazgatási és igazságügyi miniszter

közigazgatási és igazságügyi miniszter kabinetfőnöki feladatainak ellátására, valamint az Új Nemzedék Jövőjéért Program kormányzati koordinációjával kapcsolatos teendők ellátására kijelölt miniszteri biztos.

   Határidő: folyamatos


3. Ez a határozat a közzétételét követő napon lép hatályba.

 

Forrás: kozlony.magyarorszag.hu/pdf/11406

 

Új Nemzedék Jövőjéért Program innen tölthető le!

 
Életfa Művészeti Műhely