Referencia programjaink


Civil falu és önkéntesség az East Fest-en

A civil falu berkein belül ki lehetett próbálni a saját testsúlyos edzést, a slacklinet. A rendezvényen tiszteletét tette még többek között a Magyar Sörpong Egyesület, és a Törökszentmiklósi Szkander Klub, a folyamatos rúdtánc bemutatókért pedig a Pole Fitness Stúdió lesz a felelős.

A komolyabb témákra vágyók akár beülhettek a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Motiváció Oktatási Egyesület vagy a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesület sátraiba, ahol a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesület az önkéntességet népszerűsítette, tanácsadások, valamint játékos felkészítő útján. 
 

Bővebben...
 
TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-1124 „Innovatív fejlesztés a Keményben”
 A Békéscsabai Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközépiskola diákjai részére az alábbi programokat valósítottuk meg a pályázat keretében:

-
270 fő célcsoporttag részére 4 alkalommal az egészséges táplálkozás népszerűsítése, egészséges életmód bemutatása, egészséges ételek kóstolása, előadások megszervezése.

Bővebben...
 
TÁMOP-3.3.10.A-12-2013-0014 „Továbbtanulást erősítő kezdeményezések a Keményben”
A Békéscsabai Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközépiskola diákjai részére az alábbi programokat valósítottuk meg:

2 alkalommal közösség-és kapcsolatépítő programot, találkozót szerveztünk; 
2 alkalommal Pályaválasztási workshop megszervezése;

Bővebben...
 
TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1123. "Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok"
A program keretében a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesület egy nagyszabású konferenciát szervezett az "Öngyilkosság Megelőzés Világnapja" alkalmából 2013. szeptember 10-én Budapesten.
Bővebben...
 
TÁMOP-5.3.3-11/2-2011-0016. "BELÉP(Ő) - Utcán élő hajléktalanok társadalmi reintegrációja"
A "Belép(ő)" című projekt az utcán élő hajléktalan személyek társadalmi visszailleszkedésének, foglalkoztathatóságának elősegítése, sikeres munkaerő-piaci integrációjának megalapozását, belépését előkészítő és arra motiváló programok, támogató szolgáltatások kínálata, melyet 30 hajléktalan kliens számára biztosít. Így lehetővé válik, hogy később sikeresen kapcsolódhassanak a hagyományos képzési/foglalkoztatási programokba, munkaerő-piaci szolgáltatásokba, és ezáltal társadalmi befogadásuk megvalósulhasson.

Egyesületünk a programban önkéntes akciók szervezését vállalta.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3
Életfa Művészeti Műhely